' داوود ملكی ' روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهارداشت: ولاسكو توانسته با ارایه برنامه های وزنه برداری علمی و تمرینات بدنسازی مناسب آسیب های بازیكنان ملی پوش را به حداقل برساند.
وی افزود: تیم ملی كشورمان در حالی مشغول اجرای راهكارهای علمی و جدید بدنسازی در این رشته ورزشی است كه كشورهای قدرتمند و صاحب نام والیبال دنیا از سال ها قبل برنامه ها علمی بدنسازی را در دستور كاری خود داشتند.
دستیار ولاسكو تاكیدكرد: انجام برنامه های علمی بدنسازی بازیكنان والیبال باعث شد تیم ملی ایران در رقابت های قهرمانی جهانی ژاپن در برابر تیم های قدرتمند از نظر بدنی كم نیاورد.
ملكی در مورد دلیل حضورش در تمرینات باریج اسانس كاشان گفت: طبق درخواست ولاسكو قرار شده در تمرینات تیم های لیگ برتری والیبال حاضر شوم تا وضعیت جسمانی و تمرینات بدنسازی آنها را ارزیابی و به فدراسیون گزارش دهم.
مربی بدنساز تیم ملی اظهارداشت: هر چند فدراسیون والیبال در مورد وضعیت آمادگی ' امیر غفور ' ملی پوش باریج اسانس تاكیدكرده اما ولاسكو بر روی آمادگی بازیكنان جوان و آینده دار این تیم مانند 'مسعود غلامی' ، 'گل محمد سخاوی' و 'حامد تاریوردی زاده' نظر دارد.
ملكی، توان جسمانی بازیكنان باریج اسانس را ضعیف خواند و خاطرنشان كرد: در فرصت یك هفته ای در این تیم با ارایه تمرینات مناسب و علمی تلاش كردم تا مانع از آسیب دیدگی بازیكنان این تیم در ناحیه بالا تنه تا پایان فصل شوم.
نویسنده : عادل خدرخوجه | بازدید : 1659 | تاریخ : جمعه 30 دی 1390 | نظرات : 1 |
سلام اقا عادل خوبین؟
من تا حالا به وبتون سر نزده بودم وب خیلی خوبی دارین
عکسای بازی کاله-هاوش خیلی قشنگ بود
شیرررررره هاوش
راستی یه عکس قشنگ از فرهاد قائمی بزار مرســــی