خبرگزاری ورزش والیبال : هفته ی سوم رقابت های جام «زنده یاد حسین معدنی» از ساعت ۱۷ چهارشنبه پیگیری شد که طبق برنامه تعاون گنبد در سالن المپیک به مصاف شهرداری زاهدان رفت وبازرگانی جواهری دیگر نماینده گنبد در این رقابت ها نیز در این هفته استراحت کرد .
خبرگزاری ورزش والیبال : هفته ی سوم رقابت های جام «زنده یاد حسین معدنی» از ساعت ۱۷ چهارشنبه پیگیری شد که طبق برنامه تعاون گنبد در سالن المپیک به مصاف شهرداری زاهدان رفت وبازرگانی جواهری دیگر نماینده گنبد در این رقابت ها نیز در این هفته استراحت کرد .
به گزارش خبرگزاری ورزش والیبال ، در این دیدار که با حضور بیش از ۳ هزار هوادار والیبال دوست گنبدی برگزار شد تعاون گنبد موفق شد در نهایت با نتیجه ی ۳ بر ۲ شهرداری زاهدان را شکست دهد و نخستین برد خود در رقابت های این فصل را در کنار هواداران خود جشن بگیرد.
تعدادی از اعضای کادر فنی و بازیکنان باشگاه جواهری که در این هفته استراحت داشتند این بازی را از نزدیک تماشا کردند.
در ابتدای این دیدار و قبل از شروع مسابقه از طرف اسپانسر این باشگاه با اهدای هدایایی از بازیکنان این تیم تقدیر بعمل آمد و همچنین سردار آزمون مهاجم گنبدی تیم ملی فوتبال که در دیدار دوستانه اخیر تیم ملی فوتبال مقابل کره جنوبی موفق به گلزنی شد از سوی هواداران و با شعار «سردار تیم ملی» تشویق شد .
عظیم جزیده سرمربی تعاون از رحمان رئوفی ، عبدالله ناظری ، ریکاردو،حامد باقرپور،گل محمد سخاوی ، تئودور والچف بعنوان نفرات اصلی خود استفاده کرد و در آن سوی میدان جبار قوچان نژاد نیز از بهزاد به نژاد ، سهیل احمدی ، ولی نورمحمدی،مهدی کریمی ،مجتبی یوسفی و عارف باقرزاده بعنوان نفرات اصلی خود استفاده کرد.
ست نخست این دیدار و شروع طوفانی برای تعاون ؛
در ست نخست این بازی تعاون با حمایت هواداران پرشور خود بازی را به خوبی شروع کرد و موفق شد با درخشش ریکاردوی برزیلی و با نتیجه ی ۱۶ بر ۹ از حریف خود پیشی بگیرد اما در ادامه شاگردان جبار قوجان نژاد اختلاف را کم کردند و سرانجام این ست با نتیجه ۲۵ بر ۲۱ به نفع تعاون گنبد به پایان رسید .
ست دوم این بازی و برد برای شهرداری زاهدان؛
در ست دوم این دیدار شهرداری زاهدان بازی را بهتر شروع کرد و موفق شد با نتیجه ی ۳ بر ۰ از تعاون جلو بیفتد اما در ادامه شاگردان عظیم جزیده با درخشش خوب ریکاردو این بازی را در نتیجه ۷ بر ۷ به تساوی برسانند.در ادامه این بازی نفس گیر و نزدیک بار دیگر شهرداری زاهدان جلو افتاد و سرانجام این ست با نتیجه ی ۲۵ بر ۲۱ به نفع شهرداری زاهدان به پایان رسید .
ست سوم این بازی و بازی نزدیک دو تیم؛
در ست سوم این بازی دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند و با اختلاف امتیاز کمی از هم پیش رفتند که در نهایت این بازی در نتیجه ۱۵ مساوی شد و در ادامه این گنبدی ها بودند که توانستند با استفاده از تجربه ی خود و حمایت تماشاگران بازی را با نتیجه ی ۲۵ بر ۲۳ به سود خود به پایان ببرند.
ست چهارم و نمایش ظعیف شاگردان عظیم جزیده ؛
در ست چهارم این بازی اشتباهات فردی از سوی بازیکنان تعاون و بازی خوب شهرداری زاهدان باعث شد تا شهرداری زاهدان در این ست با اختلاف امتیاز بسیاری پیش برود که این نتیجه باعث شد تا عظیم جزیده دست به تغییر نفرات خود بزند و از بازیکنان ذخیره خود بجای نفرات اصلی استفاده کند و در ادامه نیز موفق شدند این اختلاف امتیاز بوجود آمده را قدری کم کنند و این ست نیز با نتیجه ی ۲۵ بر ۱۷ به نفع شهرداری زاهدان به پایان رسید.
ست پنجم این دیدار و مشخص شدن سرنوشت بازی؛
شاگردان عظیم جزیده این ست را با تشویق بی امان هواداران خود و با درخشش ریکاردو به خوبی شروع کردند و موفق شدند از حریف خود پیش بیفتند.از نکات قابل توجه این ست اعتراض بهزاد به نژاد به داور این مسابقه بود که با کارت زرد مواجه شد.
در ادامه نیز بازیکنان تعاون بازی خوبی را از خود به نمایش گذاشتند و موفق شدند این ست را نیز با نتیجه ی ۱۵ بر ۹ به سود خود به پایان ببرند.
در دیگر بازی های گروه A شهرداری تبریز ۳ بر ۱ ارتعاشات صنعتی را شکست داد و پیکان تهران در مشهد با نتیجه ی ۳ بر ۲ میزان مشهد را شکست داد.
همچنین گفتنی است که هفته چهارم این رقابت ها چهارشنبه ۵ آذر ماه پیگیری خواهد شد که طبق برنامه بازرگانی جواهری گنبد در تبریز به مصاف شهرداری این شهر خواهد رفت و تعاون گنبد نیز استراحت خواهد کرد.بنابراین در هفته آتی مسابقات گنبد میزبان مسابقه ای نیست.
جدول رده بندی گروه A این رقابت ها درپایان هفته سوم به قرارزیراست:
۱- پیکان تهران ۸ امتیاز
۲- میزان خراسان ۷ امتیاز
۳- شهرداری تبریز ۶ امتیاز
۴- بازرگانی جواهری گنبد ۳ امتیاز
۵- تعاون گنبد ۲ امتیاز
۶- شهرداری زاهدان ۱امتیاز
۷- ارتعاشات صنعتی ایران۰
گزارش از محسن علی پور- قابوس نامه
نویسنده : mohsenred | بازدید : 455 | تاریخ : پنجشنبه 29 آبان 1393 | نظرات : 0 |