در اینستاگرام منتظر حضور شما هستیم
عضویت در پیج اینستاگرام والیبال فروم

لوزانو: نمی‌توانم قولی خارج از توان بدهم

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
تلیغات تلیغات
لوزانو: نمی‌توانم قولی خارج از توان بدهم
لوزانو: نمی‌توانم قولی خارج از توان بدهم
سرمربی تیم ملی والیبال ایران در گفت و گویی تفصیلی از گذشته، حال و آینده والیبال ایران گفت و تفکرات خود را در این زمنیه تشریح کرد. او تاکید کرد که نمی‌تواند قولی خارج از عرف و توانش بدهد.
 
سرمربی تیم ملی والیبال ایران در گفت و گویی تفصیلی از گذشته، حال و آینده والیبال ایران گفت و تفکرات خود را در این زمنیه تشریح کرد. او تاکید کرد که نمی‌تواند قولی خارج از عرف و توانش بدهد.
به گزارش خبرگزاری ورزش والیبال به نقل از خبرورزشی، رائول لوزانو افزود: بسیار خوشحالم هستم که می توانم شادمانی کسب سهمیه المپیک را با مردم ایران تقسیم کنم. خوشحالی از اینکه تلاش والیبال ایران نتیجه داد و امیدوارم این روند همچنان ادامه یابد و مردم ایران در آینده هم از دیدن بازی های تیم ملی و نتایج کسب شده لذت ببرند.
 
وی تصریح کرد: هدف اصلی تیم ملی والیبال کسب سهمیه المپیک بود و خوشحالم که این موضوع محقق شد و مردم از دیدن بازی‌های خوب تیم ملی لذت بردند و با آنان شادی کردند و شادی مضاعف در جامعه ایجاد شد.
 
سرمربی تیم ملی والیبال با بیان اینکه این موفقیت ها تنها به عملکرد تیم ملی ایران بر نمی گردد، گفت: افرادی زیادی در این مسیر زحمت کشیدند که نباید از تلاش آنان چشم پوشی کرد. بازیکنان تیم ب که در اردو هستند، بازیکنانی که سلال گذشته در تمرین تیم های ملی رده های مختلف سنی حضور داشتند از جمله آنان هستند.
 
وی تاکید کرد: همچنین از فدراسیون والیبال برای برنامه ریزی خوب باید تشکر کرد که از چندین سال قبل آبیاری نهال رشد والیبال را آغاز کرد. از باشگاه های فعال در والیبال که فضای مناسبی برای رشد بازیکنان و ظهور استعدادهای جدید مهیا کردند نیز باید قدردانی کرد.
 
لوزانو ادامه داد: تشکر ویژه از زحمات خولیو ولاسکو سرمربی اسبق تیم ملی والیبال دارم که چندین سال قبل به اتفاق خوان سیچلو پایه هایی را ایجاد کردند تا بعد از چند سال والیبال ایران به هدف مهم خود دست یابد.
 
وی گفت: تشکر ویژه از برنامه ریزی فدراسیون والیبال و لطفا ویژه آقای دکتر داورزنی دارم که افتخار هدایت تیم ملی والیبال ایران را به من دادند و در مدت 70 روزی که با این تیم بودم، به اتفاق دیگر دوستان موفق شدیم برگ زرینی در والیبال ایران رقم بزنیم.
 
سرمربی تیم ملی والیبال در پاسخ به این پرسش که استراتژی والیبال ایران در آینده چیست، گفت: من نمی‌توانم قولی خارج از توان و عرف بدهم، اما این قول را می دهم که بازیکنان با نهایت جدیت و تلاش تمرین کنند تا در آمادگی کامل بسر ببرند. به یقین در صورت آماده بودن بازیکنان، نتایج خوبی نیز در رویدادهای پیش رو رقم خواهد خورد.
 
کسب مدال المپیک در رشته ورزشی والیبال از دیگر رویایی مردم ایران است، لوزانو درباره شرایط رسیدن به این هدف، گفت: برای کسب مدال در بازی های المپیک 2016 ریو شرایط مختلفی را باید در نظر گرفت. ابتدا باید روند پیشرفت و تکامل را در دو آینده مد نظر داشت. گروه بندی تیم ها در المپیک نیز یکی از موضوعات مهم است و در صورتی که در دور مقدماتی در چهار تیم برتر قرار بگیرم، رتبه و حریف ضربدری در مرحله اول و دوم حذفی باید در نظر گرفت. باید بپذیریم که همه تیم های شرکت کننده قدرت های برتر جهان هستند و با نهایت آمادگی در این بازی ها شرکت می کنند. بنابر این کسب مدال در بازی های المپیک کار آسانی نخواهد بود.
 
لوزانو درباره ضرورت جوانگرایی در تیم ملی والیبال بعد از بازی های المپیک گفت: در مجموع فدراسیون والیبال برای این موضوع برنامه ریزی خوبی دارد. تمرین تیم ملی در دو گروه الف وب یکی از این برنامه ریزی هاست. از طرفی تیم های ملی والیبال جوانان و نوجوانان فعالیت خود را همزمان ادامه می دهند. نکته مهم این است که به گونه ای برای تیم های نوجوانان و جوانان برنامه ریزی تمرین کرد که آسیب دیدگی ها به حداقل برسد تا در آینده بازیکنان با مشکلات مصدومیت های کهنه و خاص روبرو نشوند.
 
وی تاکید کرد: در این روند نباید از بدنه اصلی والیبال ایران که همان لیگ است، غافل شویم. لیگ جایی است که تیم ها چگونگی استفاده از جوانان را باید مد نظر داشته باشند، این سیاست گذاری باشگاه ها در جوانگرایی تیم ملی تاثیر زیادی خواهد داشت، چون باعث ظهور بازیکنان مناسب و جوان می شود.
 
سرمربی تیم ملی والیبال ایران در مدت رقابت های انتخابی المپیک قبل و بعد از هر مسابقه با بازیکنان صحبت می کرد، لوزانو در پاسخ به این سوال که قبل از مسابقه با چین که پیروزی در آن نقش مهمی در کسب سهمیه المپیک ایران داشت، به بازیکنان چی گفتید؟ افزود: هر مسابقه ای شرایط خاص خود را دارد. برای هر مسابقه با توجه به این شرایط و اینکه حریف چه تیمی باشد، بحث های تاکتیکی خواهیم داشت. در صحبت های قبل از مسابقه با چین نیز همین موارد که چگونه مقابل این تیم به میدان برویم، صحبت شد.
 
وی که با سایت فدراسیون والیبال گفت‌وگو می‌کرد، ادامه داد: خارج از بحث تاکتیکی تلاش کردیم تمرکز بازیکنان را از مسابقه قبلی به مسابقه آینده منتقل کنیم تا آمادگی ذهنی و روانی برای مسابقه با چین در بازیکنان ایجاد شود. یادآوری تعهد به تیم کشوری که برای آن تلاش می کنند، از جمله محورهای این صحبت بود.
 
لوزانو با یادآوری اینکه در رقابت های انتخابی المپیک تنها دو روز استراحت داشتیم و مسابقات اکثرا پشت سر هم بود، گفت: باید شب قبل از هر مسابقه جلسه فنی برگزار می کردیم تا ضمن ارائه نکات فنی، ذهنیت بازیکنان را نیز از مسابقه قبلی به دیدار بعدی ببریم و آنان را هر چه زودتر برای بازی بعدی آماده کنیم. بازیکنان در طول روز کلی درگیری ذهنی برایشان ایجاد می شود و نباید با این ذهنیت ها بخوابند، بنابر این شب ها و قبل از خواب این نشست ها در زمان استراحت بازیکنان برگزار می شد تا دهنیت آنان را به سمت بازی های بعدی ببریم تا به نوعی با فراغ بال برای بازی بعدی آماده شوند.
 
لوزانو در پایان با یادآوری اینکه من قبلا جمله ای از «گابریل گارسیا مارکز» برای بازیکنانم گفته ام که دوست دارم برای مردم ایران نیز نقل قول کنم. گفت: گابریل معتقد است «حقیقت زندگی آن چیزی که زیسته ای نیست، بلکه آن چیزی است که به یاد می آوری تا برای دیگران تعریف کنی». منظورم این است که یپروزی ها و موفقیت های تیم ملی والیبال در این مدت چیزی است که در خاطره بازیکنان باقی خواهد ماند و بارها آن را تعریف خواهند کرد.

والیبال , لوزانو , قول , لیگ جهانی ,
نویسنده : عادل خدرخوجه بازدید : 259 تاریخ : سه شنبه 25 خرداد 1395 نظرات : 0
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
کد امنیتی رفرش

آدرس جدید خبرگزاری والیبال ایران

ترکیب احتمالی تیم ملی والیبال در لیگ ملت های 2021

ویدیو آموزش نکات و تکنیک های خاص والیبال !

قانون جدید برای ثبت‌نام تیم‌ها در لیگ ملت های والیبال 2021 / درخواست ویزا برای خط خورده ها!

ویدیو خلاصه دیدار جنجالی و حاشیه ای ایران - لهستان / معروف در برابر کوبیاک !

آشنایی کامل با تکنیک های مقدماتی والیبال / بخش سوم تکنیک سرویس در والیبال !

مرگ اخلاق در والیبال ایران/ عدم حرفه ای گری برخی از بازیکنان و مربیان !

شروع نقل و انتقالاتی گنبدی ها / تمدید با کاپیتان چوگان ، جذب تاجر !

آخرین وضعیت تیم پیکان / بازگشت در قامت یک مدعی قهرمانی !

اتفاق عجیب در والیبال ایران؛ مذاکره با بازیکنان در اردوی تیم ملی +واکنش دبیر فدراسیون !

سعید معروف در راه شهرداری ارومیه؟

تقویم رویداد های والیبال باشگاه های آسیا 2021 تغییر پیدا کرد

ویدیو / چکیده ای از اردوی تیم ملی والیبال از زبان پوریا فیاضی

برنامه مسابقات تیم ملی در لیگ ملت های 2021 اعلام شد

16 تیمی شدن لیگ برتر والیبال به نفع والیبال ایران ؟!

لیگ برتر والیبال 16 تیمی شد / برگزاری به شیوه لیگ ملت های والیبال !

حضور پررنگ والیبالیست های گلستانی در اردو های تیم ملی !

ویدیو / عثمانی خوانتورنا بهترین بازیکن لیگ والیبال ایتالیا 2021

نویسندهپاسخ
اسامی 17 بازیکن تیم ملی والیبال در لیگ ملت های 2021 مشخص شد adelkhoje
نقل و انتقالات های جنجالی ارومیه بر علیه تیم ها adelkhoje
ترکیب احتمالی تیم ملی والیبال در لیگ ملت های 2021 + برنامه بازی ها به وقت ایران adelkhoje
بهبودی : مسائل مالی در جدایی‌ام دخیل نبود ! adelkhoje
تصویب تقویم پیشنهادی کنفدراسیون والیبال آسیا adelkhoje
خوش خبر: اردوی تیم ملی جای مذاکره نیست، تذکر دادیم adelkhoje
تندروان:شخصیت قهرمانی را در ارومیه نهادینه می‌کنیم|می خواهیم فیاضی، شری adelkhoje
خداحافظی چهار ملی پوش از اردوی تیم ملی والیبال adelkhoje
آشنایی کامل با تکنیک های مقدماتی والیبال / بخش سوم تکنیک سرویس در والیبال ! adelkhoje
تمرینات برای تکنیک ساعد در ورزش والیبال / آموزش تصویری adelkhoje
رشد عجیب و غریب قرار داد بازیکنان لیگ برتر والیبال ! adelkhoje
مرگ اخلاق در والیبال ایران/ عدم حرفه ای گری برخی از بازیکنان و مربیان ! adelkhoje
رضایی جانشین احتمالی تندروان در فولاد سیرجان ؟ adelkhoje
شهنازی : رفتار برخی بازیکن ها ارزش و تعهد اخلاقی را ازبین می برد ! adelkhoje
شروع نقل و انتقالاتی گنبدی ها / تمدید با کاپیتان چوگان ، جذب تاجر ! adelkhoje
ویلفردو لئون در آستانه بازگشت به لیگ والیبال روسیه ! adelkhoje
حضور ایتالیا با تیم دوم در لیگ ملت های 2021 والیبال adelkhoje
رخنه دلال‌ها به اردوی تیم ملی ! adelkhoje
اتفاق عجیب در والیبال ایران؛ مذاکره با بازیکنان در اردوی تیم ملی +واکنش دبیر فدراسیون adelkhoje
آخرین وضعیت تیم پیکان / بازگشت در قامت یک مدعی قهرمانی ! adelkhoje
گزارشی از آخرین وضعیت اردوی تیم ملی والیبال/ اردیبهشت 1400 adelkhoje
جزیده : با اضافه شدن عبادی پور تیم ملی کامل می شود adelkhoje
شبیه سازی رقابت های والیبال المپیک ژاپن انجام گردید adelkhoje
16 تیمی شدن لیگ برتر والیبال به نفع والیبال ایران ؟! adelkhoje
شایعات از توافق محمدرضا تندروان با تیم شهرداری ارومیه خبر می دهند adelkhoje