خبرگزاری ورزش والیبال : دومین دیدار بازی های امروز گروه E رقابت های جهانی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری ورزش والیبال ، در دومین دیدار بازی های امروز رقابت های جهانی در گروه E رقابت ها تیم های ایتالیا و صربستان به مصاف هم رفتند که در نهایت تیم ایتالیا بدون داشتن مهره ارزشمند خود یعنی ایوان زایتسف نتیجه را در سه گیم متوالی به حریف واگذار کرد.
خبرگزاری ورزش والیبال : دومین دیدار بازی های امروز گروه E رقابت های جهانی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری ورزش والیبال ، در دومین دیدار بازی های امروز رقابت های جهانی در گروه E رقابت ها تیم های ایتالیا و صربستان به مصاف هم رفتند که در نهایت تیم ایتالیا بدون داشتن مهره ارزشمند خود یعنی ایوان زایتسف نتیجه را در سه گیم متوالی به حریف واگذار کرد.
بازی راس ساعت هفت و ده دقیقه بعد از ظهر به وقت تهران در استادیوم 14 هزار نفری اطلس آرنا شهر لودز و به قضاوت لوییز خراردو مکزیکی و فرانس لودروس هلندی آغاز شد .
ایتالیا با ترکیب ابتدایی :2 و 3 و 4 و 11 و 13 و 15 و 7 با هدایت مائورو بروتو
و صربستان نیز با ترکیب : 1 و 9 و 14 و 18 و 20 و 10 و 19 با هدایت ایگور کولاکوویچ
ست اول :
ایتالیا آغاز کننده بازی بود و اولین امتیاز را برای صربستان از اسپک کواچویچ بدست آمد. در پایان وقت استراحت اول صربستان با امتیاز 8-4 از ایتالیا پیشی گرفت عدم هماهنگی دفاع عقب و جلو در تیم ایتالیا هنوز به چشم میخوره ، 13-8 صربستان و تایم اوت برای ایتالیا، بیارلی سرعتی زن ایتالیا برای سومین بار اسیر دفاع صربستان شد .
16-12 وقت استراحت دوم ، صربستان همچنان موفق در دریافت و حمله.
ست اول با نتیجه 25-19 برای صربستان به پایان رسید ، اصرار به استفاده از پاسهای کوتاه در تیم ایتالیا چندین بار باعث از دست دادن امتیاز شد و در سوی دیگر میدان تقسیم و تنوع پاس فواق العاده از سوی نیکولا یوویچ شرایط مطلوبی برای مهاجمین صربستان به همراه آورده بود .
ست دوم :
وقت استراحت اول 8-6 به سود صربستان ، یوویچ پاسور صربستان عملکرد فوق العاده ای داشته و صربستان همچنان در حمله و دفاع از ایتالیا برتر نشون داده . تراویسا همچنان مصمم به استفاده از پاسهای کوتاه و عملکرد ضعیف بیارلی و بوتی در اسپک از ابتدای بازی تا به اینجا باعث از دست دادن امتیاز های زیادی در تیم ایتالیا شده .
وقت استراحت دوم 16-12 به سود صربستان نبود ایوان زایتسف در تیم ایتالیا واقعاً به چشم میخوره ایتالیا در حمله واقعاً ضعیف بوده در شبی که اسپکرهای تیم صربستان به ویژه کواچویچ فوق العاده نشون دادن.
16-16 تایم اوت برای صربستان، دو دفاع پیاپی و سرویس های تراویسا ایتالیا رو برای اولین بار در بازی با صربستان برابر میکنه.
ست دوم هم با برتری 29-27 صربستان به پایان میرسه ایتالیا که موفق شده بود در امتیاز های پایانی با سرویس های بیارلی به صربستان برسه در آخر از پس قدرت تیمی صربستان برنیومد و شکست در این ست رو پذیرفت.
ست سوم :
تایم استراحت اول 8-4 به سود صربستان ، ایتالیا حرفی برای گفتن نداره و با این سبک بازی هیچوقت مقابل این تیم منسجم به پیروزی نمیرسه.
تایم استراحت دوم 16-14 برتری همچنان با صربستان تعویض سیمونه پارودی با فلیپو لانزا وضعیت حمله ی تیم ایتالیا رو کمی بهتر کرده تنوع پاس بهتری هم از تراویسا به چشم میخوره اما اسپک های بی نقص آتاناسویچ و دفاع های پودراشیان و لیسیناچ همچنان برگ برنده ی صربستان.
25-22 پیروزی صربستان بر ایتالیا .
آمار بازی به شرح زیر است :
امتیاز آورترین بازیکن میدان : آلکساندر آتاناسویچ ( 18 امتیاز)
حمله (43 صربستان ، 36 ایتالیا)
دفاع (10 صربستان ، 10 ایتالیا)
سرویس (2 - 2)
خطا (23 صربستان ، 21 ایتالیا)
مجموع : ایتالیا 68-79 صربستان
/علیرضا اسکندری نژاد/
نویسنده : عادل خدرخوجه | بازدید : 345 | تاریخ : چهارشنبه 19 شهریور 1393 | نظرات : 1 |
سلام بچه ها یه سوال ذهن منو مشغول کرده
زایتسف کجاس؟
ب خاطر ب دنیا اومدن بچش نیست؟ یا مصدومه؟