داورزنی به مجمع کنفدراسیون والیبال آسیا میرود
خبرگزاری ورزش والیبال : اجلاس سالیانه مجمع عمومی کنفدراسیون والیبال آسیا 26 و 27 آبان ماه برگزار می شود و رییس فدراسیون والیبال ایران نیز در این نشست شرکت می کند.
خبرگزاری ورزش والیبال : اجلاس سالیانه مجمع عمومی کنفدراسیون والیبال آسیا 26 و 27 آبان ماه برگزار می شود و رییس فدراسیون والیبال ایران نیز در این نشست شرکت می کند.
به گزارش خبرگزاری ورش والیبال به نقل از ایسنا، اجلاس سالیانه مجمع عمومی کنفدراسیون والیبال آسیا (AVC) روزهای های سه شنبه و چهارشنبه 26 و 27 آبان ماه در ریاض پایتخت کشور عربستان سعودی برگزار می شود.
محمدرضا داورزنی عضو هیات رییس کنفدراسیون والیبال آسیا و رییس فدراسیون والیبال ایران نیز در این اجلاس شرکت می کند.
انتخاب رییس، روسای پنج منطقه، نواب رییس، اعضای هیات رییسه و اعضای کمیته های این کنفدراسیون از جمله برنامه های این اجلاس دو روزه است که داورزنی هدف از شرکت در این اجلاس را کسب کرسی های معتبر برای والیبال ایران عنوان کرد.
در حال حاضر غفار درخشنده عضویت در کمیته مسابقات، امیدوار حاتمی عضویت در کمیته داوران و رامین طباطبایی عضویت در کمیته پزشکی کنفدراسیون والیبال آسیا را بر عهده دارند.
والیبال ,
داورزنی ,
اجلاس ,
آسیا ,
نویسنده : عادل خدرخوجه |
بازدید : 267 |
تاریخ : دوشنبه 04 آبان 1394 |
نظرات : 0 |